Persoonlijke Coach


Persoonlijke coaching

 

In de omgang met honden speelt de persoonlijkheid van de menselijke begeleider een grote rol. Tijdens de sessies die Bart doet met honden en de eigenaar blijkt vaak dat er bij de eigenaar gewerkt moet worden aan zelfvertrouwen, rust en zelfverzekerd optreden.


Bart helpt eigenaren om te werken aan hun persoonlijkheid waardoor niet alleen de hond hierbij gebaat is, maar ook veel mensen gaan hierdoor beter in hun vel zitten.


Honden laten ons direct zien welke effecten ons gedrag en onze uitstraling hebben op de onderlinge verstandhouding. Door de juiste adviezen kan iedereen leren hoe dit te verbeteren waardoor er eigenlijk aan jezelf gewerkt wordt en de hond(en) ons hierbij helpen.


Door deze kennis ook toe te passen in je persoonlijke situatie zul je de effecten gaan merken in je directe omgeving en kun je groeien op sociaal en maatschappelijk vlak. Zelfverzekerdheid, stabiliteit, rust en vertrouwen zijn de sleutelwoorden waarmee we aan de slag gaan. Dit kan met je eigen hond, maar we kunnen ook de honden uit de roedel van Bart gebruiken.


Wil je eens kijken of Bart je persoonlijk verder kan helpen? Neem gerust contact op, Bart kan je eventueel ook doorverwijzen naar andere coaches.


Bart volgt de HBO studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Hanzehogeschool in Groningen en kan dus op persoonlijk vlak ook grote waarde voor je hebben.


Website: www.bartvandekleut.nl


 
Copyright: Hondengedrag Deskundige Bart van de Kleut