Workshops

 

Workshops

 

 

 

 

Regelmatig verzorgt Bart workshops door het hele land. Tijdens deze workshops krijgen deelnemers een lezing over hondengedrag, hondentaal en roedelregels. Hierdoor verkrijgen zij meer inzicht in het gedrag van de eigen hond en kunnen op een andere manier omgaan met eventueel probleemgedrag.

 

Na de lezing is er een lunch waarbij de deelnemers met elkaar kennis kunnen maken en ervaringen uitwisselen over honden en alles wat daar mee te maken heeft.

 

Na de lunch gaat Bart aan het werk met vooraf geselecteerde honden. Bij deze honden heeft de eigenaar aangegeven aan bepaalde gedragingen te willen werken en Bart gaat met de eigenaar en de hond(en) aan de slag. Hierbij kijken alle deelnemers mee en krijgen ze uitleg over de werkwijze en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

Na de sessies is er nog een gezellig samenzijn waarbij ook weer ervaringen uitgewisseld kunnen worden en staat Bart de deelnemers te woord over specifieke vragen.

 

Mocht u interesse hebben in een workshop in uw omgeving of wilt u een workshop bij uw hondenschool, dierenkliniek of club, laat het ons weten en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Verzamel zo veel mogelijk hondeneigenaren die ook interesse hebben en we maken er een geslaagde dag of avond van !

 

Op de contactpagina staan de gegevens om contact met ons op te nemen.

 

 

 

Zondag 8 oktober 2017:

 

https://www.dediekn.nl/er-op-uit/agenda-eropuit/456-de-hondenfluisteraar

 

Flyer

 

 

 

 

 

Copyright: Hondengedrag Deskundige Bart van de Kleut