Workshops

 

Workshops, Lezingen, Groepswandelingen... en meer.

 

 

Je kunt Bart uitnodigen om eens langs te komen op de hondenschool, bij de rasvereniging, vriendenclub of verzamel een groep hondeneigenaren en organiseer een bijeenkomst.

 

Regelmatig verzorgt Bart workshops door het hele land. Tijdens deze workshops krijgen deelnemers een lezing over hondengedrag, hondentaal en roedelregels. Hierdoor verkrijgen zij meer inzicht in het gedrag van de eigen hond en kunnen op een andere manier omgaan met eventueel probleemgedrag. Ook kan er gewerkt worden met honden en de eigenaren, waarbij alle aanwezigen kunnen meekijken en er ook iets van kunnen opsteken.

 

Mocht u interesse hebben in een workshop in uw omgeving of wilt u een workshop bij uw hondenschool, dierenkliniek of club, laat het ons weten en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Verzamel zo veel mogelijk hondeneigenaren die ook interesse hebben en we maken er een geslaagde dag of avond van !

 

Ook zijn er andere mogelijkheden: Groepswandelingen waarbij Bart allerlei vragen kan beantwoorden of kan helpen bij specifieke problemen. Lezingen waar Bart zijn visie op hondengedrag uiteenzet of bijeenkomsten waar hondeneigenaren bij elkaar komen om samen aan gedragsveranderingen bij de honden te gaan werken.

 

Interesse of een idee waarbij Bart kan ondersteunen? Laat het weten en we gaan er mee aan de slag!

 

 

Op de contactpagina staan de gegevens om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

 

Copyright: Hondengedrag Deskundige Bart van de Kleut